11. oktober 2021
Af: Helle Obenhauser Mortensen

Gør børn og unge klar til livet

En stemme på mig, er en stemme på mere velfærd for vores børn og unge. Jeg vil arbejde målrettet for at forbedre børne- og unge miljøet. Unge med angst, stress og depression. Unge, der har svært ved at finde vej ud i uddannelse eller vej ud i job.

Jeg har nemlig en søn, der i mange år har levet med angst og depression. Det har fyldt rigtig meget i vores familie.

Jeg er selv uddannet socialpædagog og har stor faglig viden om området. Den viden satte jeg selvfølgelig i spil, for at hjælpe min søn. Fandt dog hurtigt ud af, at jeg ikke kunne være både professionel og mor.

Det er nemlig vigtigt med tillid til de professionelle systemer. Jeg vil skabe klare visioner og udvikling på området. Vi skal gøre alle børn og unge i Hedensted Kommune klar til livet.

Vi socialdemokrater har visionerne og handlekraften til at kunne udføre dette. Jeg kan gøre en forskel for hele Hedensted Kommune. Mit navn er Helle Obenhausen Mortensen og jeg stiller op som byrådskandidat for Socialdemokratiet.

Jeg bor i Snaptun sammen med min mand og arbejder som områdeleder for Børn, unge & familier. Folk der kender mig ved, at jeg lever efter devisen ”Sammen er vi stærke ”.