04. oktober 2021
Af: Tina Bruun

Jeg er ny kandidat til kommunalvalget, og jeg bor i Barrit med min familie

Min far blev ramt af kræft og døde i 2019. Alle, der har mistet en kær til den rædselsfulde sygdom, kender den følelse af sorg og afmagt, som rammer en. Men når jeg står over for svære ting, forvandles det altid til “Her må jeg gøre noget”. Derfor blev jeg en af initiativtagerne til Juelsminde Knækker Cancer.

Ud over at belyse en sygdom, der berører så mange, så fik vi samlet foreninger, erhvervsliv og lokale i et stærkt fællesskab. Med to galla’er, forskellige arrangementer og en stor lokal opbakning lykkedes det os at samle hele 1.2 million kroner ind til sagen.

Det er lysten til at forandre tingene, der gør, jeg har besluttet mig til at stille op til byrådet i Hedensted.

Mit navn er Tina Uldum Bruun. Jeg er skolesekretær på Stenderup Skole, tillidsrepræsentant og personaleleder af kommunens Covid-19 pode teamet. Jeg bor med min mand og vores to børn i Barrit.

Lokalsamfundet har derfor en stor plads i min hverdag. Sammenholdet, der kan skaffe købmand, legeplads, multibane, ny renoveret sognegård og paddeltennis – ja, næsten alt, hvad vi ønsker. Bare vi holder sammen og støtter hinanden.

I det sammenhold finder du mig – og jeg elsker at bidrage.

Jeg vil arbejde for vores små samfund – være talerøret ind i byrådssalen. De ildsjæle, der bruger deres energi på fællesskabet, skal møde opbakning fra kommune og politikere.

Hedensted Kommune har fantastiske skoletilbud med trygge rammer at starte i for børnene. Skolerne behøver ikke være lige stærke på alle områder. Det er godt med specialer, så alle kan finde deres rigtige sted. Det mener jeg er en styrke. Hedensted Kommune er super stærke på støtte og hjælp til elever med diagnoser, læseindsatser, osv. Disse styrker skal vi holde fast i. Samtidig skal vi blive stærkere på de faglig dygtige elever og opgradere indsatsen på det område. Det vil jeg gerne kæmpe for.

Brug din stemme til kommunalvalget. Jeg er klar til at tale på vegne af lokalsamfundene i Hedensted.