26. oktober 2021

Anja Andersen er ny byrådskandidat med fingeren på pulsen i Rask Mølle

Jeg hedder Anja Andersen, er 38 år, bor i eget hus med mine to børn på 9 og 11 samt vores hund. Til daglig arbejder jeg som indkøber hos Carl Stahl i Fredericia og har, siden jeg blev udlært i 2006, arbejdet med indkøb flere forskellige steder.

Jeg er opvokset i Rask Mølle, hvor jeg, siden jeg var 13 år, har arbejdet meget som frivillig indenfor idræt. Jeg har bl.a. været træner i håndbold, håndboldskole, gymnastik, fodbold og spinning. Desuden har jeg igennem 14 år været med i idrætsforeningens bestyrelse, heraf 6 år som kasserer og de seneste 4 år som formand.

Mit hjertebarn er de frivillige, for uden dem var der ikke alle de forskellige tilbud og muligheder i vores by. Vi tilbyder mange spændende sportsgrene, men det er lige så meget de sociale arrangementer, som samler os som by. Jeg synes selv, det er fedt at være frivillig – også selvom det nogle gange er mange ”ufrivillige” timer, der går med det.

Når jeg nu har sagt ja til at stille op til byrådet, er det blandt andet, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for mit lokalområde, Rask Mølle – og for alle de andre lokalområder i vores kommune. For mig er det vigtigt, at børn og unge trives i vores skoler. Der skal fokus på at få flere lærere og pædagoger, så vi kan højne niveauet.

Jeg vil også arbejde for flere cykelstier i vores skoledistrikt, så børnene selv kan komme til skole og til fritidsaktiviteter. De skal kunne komme sikkert frem og tilbage. Ligeledes vil jeg kæmpe for flere lejeboliger i vores gode by, så der er boligmuligheder for alle. Det vil gøre det mere attraktivt at bo her, når man frit kan vælge fra boligpaletten.

I min valgkampagne har jeg fravalgt plakater – jeg synes, de er gammeldags og ikke grøn tænkning med al det plast og ressourcerne, der bruges på at sætte op og pille ned igen.