18. oktober 2021

Jeg hedder Mihai Barbus og er ny kandidat til kommunalvalget

Jeg er 43 år og har boet i Hedensted Kommune de sidste 10 år. Min kone Viorica og jeg kommer fra Rumænien og bor i Løsning med vores to børn på 6 år og 7 år.​ I Rumænien arbejdede jeg med økonomi og management, men pga. bureaukratiet og korruptionen i mit hjemland besluttede jeg at flytte til Danmark, hvor jeg og min kone startede i rengøringsbranchen. Er nu nyuddannet softwareingeniør og har job på Learnmark i Horsens.

Mærkesager

Hedensted Kommune gør det godt, og jeg vil gerne bidrage til at fortsætte denne udvikling. Derfor stiller jeg op til byrådet, hvor jeg bl.a. vil arbejde for at finde bæredygtige løsninger til den grønne omstilling. Vi skal udnytte de teknologiske muligheder, der findes til at beskytte miljøet og passe på naturen og vores grønne områder.

Jeg vil også arbejde for bedre infrastruktur i Hedensted kommune, dvs. bedre veje, flere cykelstier og bedre adgang til motorvejen samtidig med, at vi skal indtænke mere sikkerhed i trafikken.

Vi bliver flere ældre i kommunen, og vi mangler arbejdskraft indenfor social omsorg. Derfor skal vi støtte mulighederne for uddannelse i vores kommune, så vi kan øge den tilgængelige faglærte arbejdskraft. Det skal være attraktivt for nye familier med børn at flytte til Hedensted kommune.