04. oktober 2021
Af: Bent Alminde

Vil du støtte vores valgkamp økonomisk?

Vi er i fuld gang med valgkampen, og aldrig nogensinde har vi stillet med et så stort kandidathold, som vi gør denne gang. Vores mål er selvfølgelig at genvinde borgmesterposten; og vi ved, at det kun kan lade sig gøre, hvis vi bruger alle vores ressourcer på det – både de menneskelige og de nødvendige kontanter.

Man siger ganske vist, at valget skal vindes mellem valgene – og ikke på valgdagen. Men i vores kommune er det marginalerne, der tæller. Og valget vil givetvis blive meget tæt. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi gør alt og mere til og kæmper for hver eneste stemme.

Vi har som nævnt det stærkeste hold. Men vi har ikke den største økonomi. Derfor vil vi med stor tak tage imod donationer til vores valgkamp. Selv mindre beløb kan gøre en forskel. Og du bestemmer selv, om du vil være kendt eller anonym bidragyder.

Du kan overføre beløb til vores MobilePay nummer 770047.

Du kan også vælge at overføre penge til partiets bankkonto. Her skal du kontakte vores kasserer, Lasse Kilde Andersen, tlf. 2099 2069, laskiland@outlook.dk, der også kan skrive en kvittering, hvis du har brug for det.

På forhånd tak.

Bent Alminde
Formand og valgkoordinator
6168 4422 b.alminde@me.com